Overslaan naar content

Senior ICT engineer

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren en gedreven ICT-professional met een passie voor het oplossen van complexe technische vraagstukken? Als senior ICT engineer speel je in onze organisatie een cruciale rol in het ondersteunen en verbeteren van onze IT-infrastructuur bij onze relaties. Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen op het hoogste niveau, waarbij jij diepgaande kennis en expertise inzet om complexe uitdagingen effectief aan te pakken.


Wat ga jij doen?
Jij beheert samen met collega's de kern van onze IT-infrastructuur en speelt een belangrijke rol in het vormgeven en beheer van bestaande en toekomstige omgevingen van onze relaties. Je bent betrokken bij diverse projecten waar je bijvoorbeeld zorgt voor een soepele overgang naar nieuwe omgevingen; bestaande systemen in kaart brengt en beheert en dat het landschap voldoet aan de gestelde eisen. Je bent technisch aanspreekpunt voor collega's bij complexere vragen en fungeert als (technisch) sparringpartner voor onze project manager.


Wat bieden wij?

Buiten een oneindige voorraad koffie, leuke collega's en een veelzijdige functie bieden we jou:

 • Een fijne werkomgeving waar je samen met een enthousiast team werkt voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en Europa;
 • De mogelijkheid om veel technische certificaten te behalen (kost je helemaal niets);
 • Een eigen Altios Academy waar mooie trainingen en workshops worden gegeven is
 • Focus op een goede werk-privé balans: we werken hard om onze relaties zo goed mogelijk te kunnen helpen, en dan is het belangrijk om ook goed te kunnen ontspannen en aandacht te kunnen geven aan wie en wat je belangrijk vindt;
 • Een warm welkom en elke dag een lekkere lunch en fruit op kantoor;
 • Gezellige bedrijfsfeestjes en vrijdagmiddagborrels om je collega's nog beter te leren kennen.


Wie zijn wij?

Altios Cloud Experts is niet zomaar een bedrijf. Met ons onverslaanbare team van experts bieden we innovatieve ICT en Telecom oplossingen aan onze klanten door heel Nederland. In ons waanzinnig inspirerend kantoor draait alles om teamwork, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Vertrouwen, plezier, en creativiteit zijn slechts enkele voorbeelden die onze werkwijze typeren. Met een team van energieke experts zetten we ons elke dag in vanuit onze thuisbasis in Apeldoorn, om onze diverse klantenkring van dienst te zijn. Bij Altios geldt: veel kennis, nog meer fun! Geen wonder dat we de laatste jaren zoveel zijn gegroeid!

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Een aantal jaren aantoonbare relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving;
 • Wij worden blij van kennis van en ervaring met verschillende technologieën, waaronder Windows servers, Azure, Active Directory, virtualisatie, netwerken, security en ITIL-processen;
 • Jij bent klantvriendelijk en probleemoplossend;
 • Jij bent in bezit van een rijbewijs.
Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

of

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

Wat staat je te wachten?

Korte telefonische kennismaking

Bedankt voor je sollicitatie! We willen graag telefonisch wat meer over je horen en natuurlijk ook jouw vragen beantwoorden.

Kennismaking op kantoor

Leuk dat we je beter mogen leren kennen! Je komt langs bij ons op kantoor voor een eerste echte ontmoeting. Je krijgt de kans om te zien waar je mogelijk gaat werken.

Tweede kennismaking op kantoor

In dit gesprek gaan we wat dieper in op de materie en ontmoet je misschien ook toekomstige collega's. Zo krijg je een nog beter beeld van de job en wij van jou.

Tijd voor een aanbod

Yes! Je ontvangt een aanbod. Hopelijk zeg je ja, en kunnen we je snel verwelkomen als Altiosser!