Overslaan naar content

ICT support specialist

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

Functieomschrijving

Het vinden van technische oplossingen, daar kan jij de hele dag wel mee bezig zijn. Met jouw persoonlijke en doelgerichte aanpak weet jij alle vragen van onze klanten zorgvuldig op te pakken. Het maakt niet uit of jij het zelf kan oplossen of dat jij een collega erbij haalt: jij zorgt voor een passende oplossing voor ieder technische vraagstuk. Die voldoening samen met de vrijheid in ontwikkeling en de gezellige collega's zorgen ervoor dat jij iedere dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. 


Wat ga jij doen?

Jij komt terecht in een  bedreven team support medewerkers en samen zetten we onze schouders onder uitdagende ICT of Telecom vraagstukken. Jouw collega's pakken de eerstelijns vraagstukken op, maar wanneer nodig help je hen als ze er niet uitkomen. Jij zult verder vooral tweedelijns vragen gaan oppakken en afhankelijk van jouw ervaring ook derdelijns. Wil je meekijken met onze senior engineers dan maken we daar ruimte voor. We hebben een constante flow van veel gave projecten lopen, dus vind je het leuk om mee naar onze relaties te gaan dan kan dat ook. 


Wat bieden wij?

Buiten een oneindige voorraad koffie, leuke collega's en een veelzijdige functie bieden we jou:

 • Een fijne werkomgeving waar je samen met een enthousiast team werkt voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en Europa;
 • De mogelijkheid om veel technische certificaten te behalen (kost je helemaal niets);
 • Een eigen Altios Academy waar mooie trainingen en workshops worden gegeven is
 • Focus op een goede werk-privé balans: we werken hard om onze relaties zo goed mogelijk te kunnen helpen, en dan is het belangrijk om ook goed te kunnen ontspannen en aandacht te kunnen geven aan wie en wat je belangrijk vindt;
 • Een warm welkom en elke dag een lekkere lunch en fruit op kantoor;
 • Gezellige bedrijfsfeestjes en vrijdagmiddagborrels om je collega's nog beter te leren kennen.


Wie zijn wij?

Altios Cloud Experts is geen doorsnee bedrijf. Met ons team van experts bieden wij innovatieve ICT en Telecom oplossingen aan onze klanten door heel Nederland en Europa. In ons waanzinnig inspirerende kantoor draait alles om teamwork, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Betrouwbaar, creatief en persoonlijk zijn slechts enkele voorbeelden die onze werkwijze typeren. Met een team van energieke experts zetten wij ons elke dag in vanuit onze thuisbasis in Apeldoorn, om onze diverse klantenkring van dienst te zijn. Wij helpen je graag in het behalen van certificaten als je die ambitie hebt. Bij Altios geldt: hard werken, blijven ontwikkelen en veel plezier. Geen wonder dat wij de laatste jaren zoveel zijn gegroeid.

Vereisten

Wat zoeken wij? 

 • Jij hebt een afgeronde ICT mbo-/hbo-opleiding en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol; 
 • Jij hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en jij werkt graag samen;
 • Jij bent klantvriendelijk en zet, net als wij, altijd die stap extra voor een geweldige klantbeleving;
 • Ervaring met ITIL-processen, Windows, Office 365 en Active Directory zou top zijn!
Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

of

Op locatie
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
IT

Wat staat je te wachten?

Korte telefonische kennismaking

Bedankt voor je sollicitatie! We willen graag telefonisch wat meer over je horen en natuurlijk ook jouw vragen beantwoorden.

Kennismaking op kantoor

Leuk dat we je beter mogen leren kennen! Je komt langs bij ons op kantoor voor een eerste echte ontmoeting. Je krijgt de kans om te zien waar je mogelijk gaat werken.

Tweede kennismaking op kantoor

In dit gesprek gaan we wat dieper in op de materie en ontmoet je misschien ook toekomstige collega's. Zo krijg je een nog beter beeld van de job en wij van jou.

Tijd voor een aanbod

Yes! Je ontvangt een aanbod. Hopelijk zeg je ja, en kunnen we je snel verwelkomen als Altiosser!