Overslaan naar content

"Werken bij Altios betekent elke dag een nieuw avontuur"Sander werkt nu zo’n 2,5 jaar bij Altios. Tijdens zijn opleiding tot commercieel medewerker is hij begonnen als stagiair en niet meer weggegaan. Altios voelde direct goed. “Ik werk op de verkoopafdeling waar ik klanten help met alles wat met telecom te maken heeft: telefoons verkopen, adviseren over mobiele abonnementen, en ook de administratie hoort hier natuurlijk bij.” Een leuke mix van taken waar hij dagelijks van geniet. In deze blog vertelt Sander hoe een werkdag bij Altios er voor hem uitziet. Voor welke uitdagingen hij staat en hoe hij dagelijks werkt aan het motto ‘work hard, play harder’.Van stage naar vaste baan: een vliegende start!

Waarom ik bij Altios ben gaan werken? Nou, dat begon al tijdens mijn stage. Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn opleiding in de praktijk kon brengen, en Altios was daar de perfecte plek voor. Als erkend leerbedrijf konden zij mij een goede start bieden. Daarbij spraken de werkzaamheden mij enorm aan; al snel bleek dat ik helemaal op mijn plek was in de IT-wereld, ook al was ik daar in eerste instantie niet direct naar op zoek. Ik hou ervan om met telefoons en computers bezig te zijn. Al voordat mijn stage voorbij was, kreeg ik een baan aangeboden als commercieel medewerker binnendienst. Dat voelde bijzonder en ik was er super blij mee. Ik voelde mij direct thuis.

 

"Gezellig en vertrouwd: het voelt als thuis"

De sfeer bij Altios is geweldig. Het is hier gezellig en vertrouwd. Ik voelde mij vanaf dag één op mijn gemak. Als je overweegt om bij Altios te komen werken, moet je weten dat het hier hard werken én hard ontspannen is. Het is ontzettend gezellig met collega’s, de sfeer is informeel en lekker energiek. Er is altijd genoeg werk om je bezig te houden maar er is ook ruimte voor leuke dingen en ontspanning.

 

Wat motiveert je elke dag weer?

De afwisseling! Geen dag is hetzelfde bij Altios. Ik sta elke ochtend op met de vraag: wat gaat deze dag brengen? Dat houdt het spannend en leuk. Daarbij hebben we een goede band met onze relaties, dat maakt het werk extra leuk. Het geeft mij heel veel voldoening als ik hen blij kan maken, ook met de kleinste dingen. Het zijn de blije gezichten die ik als verkoper graag zie. Voor mij betekent professionele dienstverlening dat je je relaties goed ondersteunt en snel reageert op hun vragen. Ik zorg ervoor dat relaties altijd snel geholpen worden, geef duidelijke updates en check achteraf of alles naar wens is gegaan. 

 

Wat maakt Altios bijzonder voor jou?

Altios is veel meer dan alleen werk. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden zijn top. Daarnaast kan ik geen betere collega’s wensen dan de mensen die bij Altios rondlopen. We hebben gezonde lunches met vers fruit en er zijn veel bedrijfsfeestjes en events. Het kantoor is modern ingericht en een fijne plek om te werken. Ik ken niet veel plekken waar alles zo tot in de puntjes goed verzorgd is. Dus, als je erover denkt om bij Altios te komen werken: doe het! Ik wens je alvast heel veel plezier, want dat ga je zeker hebben hier.

 

Kom werken bij Altios

Nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt betekenen voor Altios? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.