Overslaan naar content

"Professionele dienstverlening is meedenken met onze relaties"Lars is nu zo’n 3 jaar werkzaam bij Altios en nog lang niet van plan om te vertrekken. Hij is werkzaam binnen het recreatieteam en ondersteunt onze relaties in de recreatiesector. “Ik begon hier als zzp’er, maar inmiddels ben ik volledig in dienst. “Wij zijn er voor alle IT-vraagstukken van onze relaties en zorgen ervoor dat alles weer goed komt. Zij weten dat ze altijd bij ons terecht kunnen.” In deze blog vertelt Lars hoe het werken bij Altios hem bevalt en wat hem elke dag weer motiveert.

 

Hoe ben je bij Altios terecht gekomen?

Mijn avontuur bij Altios begon nadat ik al wat ervaring had opgedaan in de IT-wereld. Ik heb de opleiding ICT-beheer gedaan en ben daarna voor een klein IT-bedrijf gaan werken. Daar deed ik van alles: van klantbezoeken tot systeemimplementaties. Vervolgens werkte ik twee jaar voor mijzelf voordat ik bij Altios aan de slag ging. Ik kende Nick, een van mijn huidige collega’s bij Altios, al heel lang. Toen ze hulp nodig hadden, gingen we in gesprek. Na dat gesprek zei ik meteen ja en ben ik naar Apeldoorn gereden om aan de slag te gaan.

 

Wat maakt Altios zo bijzonder voor jou?

Altios is heel professioneel met een duidelijke visie. Toch is de sfeer heel informeel, die combinatie is fijn. Je hoeft hier niet zakelijk te zijn, zelfs niet naar onze relaties. De omgang is net als met je collega’s en vrienden. Onze relaties, vooral in het recreatieteam, waarderen deze manier van communiceren. Wij zijn een los bedrijf, niet zo zwart-wit. Voor mij is het belangrijk dat een werkgever een gezellige werkomgeving biedt, waar collega’s als vrienden aanvoelen. Zo ben ik kortgeleden met Gerard (oprichter en directeur) naar Slowakije geweest voor de kartwedstrijd van zijn zoon. Dat dit kan is gewoon heel gaaf. Daarbij ligt bij Altios de drempel om iets te vragen laag en krijg je veel vrijheid om je eigen ding te doen.

 

Wat motiveert jou in je werk?

Het feit dat ik echt iets kan betekenen voor onze relaties. Onze relaties waarderen wat we doen. Dat geeft mij heel veel energie. Zeker binnen het recreatieteam heb ik veel kennis opgedaan en weet ik relaties als EuroParcs goed te helpen. Ik ga harder lopen voor mensen die onze hulp waarderen. Als je waardering krijgt voor wat je doet, dan haal je daar extra energie uit. Professionele dienstverlening betekent voor mij dan ook meedenken met onze relaties. Ik zorg voor de optimale klantbeleving door goed te communiceren en te begrijpen wat zij willen. Ik zet mijzelf in hun schoenen.

 

Wat moet je echt weten over Altios?

Qua werk ligt er druk omdat onze relaties afhankelijk zijn van onze hulp. Hier moet je mee om kunnen gaan. Gelukkig doe je dit altijd samen met je team. Samen werken aan een oplossing en een relatie kunnen helpen geeft een kick. Toch heb je ook veel vrijheid om dingen te proberen en daarvan te leren, uiteraard met opbouwende feedback. De feestjes en evenementen moeten we ook niet vergeten, deze zijn altijd heel bijzonder. Iedereen praat erover en dat zorgt voor een unieke sfeer. Het is wel even wennen, want dit maak je nergens mee. Hou je hier niet van? Dan is dat ook geen probleem. Bij Altios kan je helemaal jezelf zijn en is er voor ieder wat wils.

 

Kom werken bij Altios

Nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt betekenen voor Altios? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.