Overslaan naar content

"Samenwerken is met elkaar voor de juiste oplossing gaan"Al sinds 2018 is Frank werkzaam bij Altios. Afgelopen jaar was hij 5 jaar in dienst. Dit kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en is groots gevierd. Wat Frank al die jaren al bij Altios doet? Frank werkt als IT-Expert in het beheerteam. "Bij Altios heb ik de extra dimensie van teamwork gevonden die ik nog niet kende en wat mijn werk nóg leuker maakt". In deze blog lees je hoe een werkdag van Frank eruitziet, wat hij zo bijzonder aan Altios vindt en wat hem plezier geeft in zijn werk.

 

Wat is uniek aan Altios volgens jou?

Bij Altios en in mijn werk draait het om collegialiteit en saamhorigheid. Het is gaaf om te zien hoe we als team streven naar één doel. Bij Altios voel je echt dat we samen op weg zijn naar de beste oplossingen. Hoewel we goed samenwerken heeft iedereen in ons team zijn eigen taken, dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. En onze relaties? Die zijn echt bijzonder. Mensen kennen je en zijn blij je te zien. Ik ben op mijn beurt blij dat ik iets voor hen kan betekenen. Voor mij staat het welzijn van onze relaties en het vinden van oplossingen altijd voorop. Professionele dienstverlening betekent voor mij simpelweg dat we onze relaties volledig ontzorgen.Hoe zien jouw ochtenden er bij Altios uit?

Elke ochtend start ik met een blik op de nazorg van mijn werk van de vorige dag. Vaak ben ik de vorige dag bij een relatie geweest voor een opdracht. Ik hou mij bezig met alle grote projecten bij onze relaties. Het is belangrijk om te zien of alles soepel is verlopen en of ze nog steeds goed aan het werk kunnen. Daarnaast neem ik elke ochtend de tijd om onze back-ups te controleren. Dat heeft bij ons absoluut de hoogste prioriteit.Wat geeft jou plezier in je werk?

Dat is makkelijk! Bij Altios krijg ik de kans om dingen te doen die aansluiten bij mijn interesses. Hier heb ik de vrijheid om nieuwe technologieën uit te proberen. Mijn toegevoegde waarde voor Altios zit hem in de unieke applicaties die ik ontwikkel. Ik ben blij dat ik deze kans krijg, maar uiteindelijk doen we het samen als team. Zo organiseer ik ook elke donderdagavond een sessie voor jonge collega's bij Altios om hen nieuwe tools bij te brengen. Ik geniet ervan om dit te doen en ben dankbaar dat dit mogelijk is. Bij Altios heb ik echt gevonden wat ik zocht: een plek waar ik kan groeien, leren en samen met mijn team aan gave oplossingen kan werken.

 

Kom werken bij Altios

Nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt betekenen voor Altios? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.